امروزه اکثر مردم علاقه دارند کیک و شیرینی های مختلف را در خانه تهیه کنند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند و در این میان تهیه کیک ساده برای عصرانه و. بسیار طرفدار دارد پس با همراه باشید تا ساده ترین روش تهیه کیک وانیلی ساده را به شما آموزش دهیم.
نکته :تمام مواد را با یک پیمانه اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نریزد.
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آرد گندم | 2 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق مرباخوری |
شیر | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
نمک | خیلی کم |
برای تهیه این کیک ساده ابتدا دو ظرف مناسب انتخاب کنید که لازم است یکی از آنها بزرگ باشد تا موادخشک را در آن تهیه کنیم و در ظرف کوچکتر مواد خیس را تهیه می کنیم.
ابتدا برای پوک شدن کیک آن را از صافی عبور می دهیم و داخل ظرف بزرگ می ریزیم و سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم و مقداری آن را مخلوط می کنیم.
شکر را در ظرف کوچک می ریزیم و سپس روغن را به آن اضافه می کنیم و بعد از آن شیر را اضافه می کنیم و سپس 1 قاشق مرباخوری وانیل را افزوده و در آخر 3 عدد تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.برای هم زدن مواد هم می توانید از یک چنگال و یا مخلوط کن استفاده کنید.
مقدار خیلی کم نمک رو درون مواد خشک می ریزیم تا به پف کردن کیک کمک کند و سپس مواد خیس را درون ظرف بزرگ می ریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم.وقتی روی مواد چند حباب مشاهده کردید دیگر مخلوط نکنید که جلوی پف کردن کیک را می گیرد.
اگر دوست داشتید کیک مزه نارگیل بگیرید مقداری پودر نارگیل به مواد اولیه اضافه کنید و اگر دوست داشتید عطر و طعم پرتقالی بگیرد مقداری پوست پرتقال را رنده ریز کنید و داخل مواد بریزید.
در این مرحله قالب کیک را آماده کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و به تمام سطوح قالب پخش کنید و سپس مواد را درون قالب بریزید.
نکته :اگه می خواهید کیک دورنگ داشته باشید می توانید 2/3 مواد را ریخته و 1/3 را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس روی بقیه مواد می ریزیم.
قالب را حدودا به مدت 20 دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار دهید و وقتی روی کیک طلایی شد با یک خلال دندان می توانید پخته شدن کیک را بدین صورت تست کنید، خلال دندان را درون کیک فرو می بریم اگه مواد کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده شده است.
در ادامه این نوشته قصد داریم به معرفی محصول پایه کیک بپردازیم . با ما همراه باشید.
مس خالص در همراهی با سفال کاملا دستساز،
عضو جدید خانواده ی اورس برای اشپزخانه های شما.
برای چشمگیرکردن اشپزخانه تان، در مهمانی ها برای سرو هر مدل شیرینی و کیکی که دارید.
در کنار اجزای تکراری و همیشگی مهمانی ها پایه کیک و تخته سرو ها همان چیدمان و ظرفی اند که میز پذیرایی شما را خاص میکنند.
بعد از هربار استفاده با توجه به طراحی خاصی که دارد ، در دکور خانه شما میتواند به زیباترین شکل ممکن قرار بگیرد.
مس استند کیک مس خالص باهنر کرمان است.که دارای پوشش مقاوم در برابر رطوبت است.
سفال این کار تماما دستساز میباشد و لعاب ان فاقد سرب میباشد.
بنابراین دومین عضو سرو و پذیرایی اورس برای تمام مواد غذایی قابل استفاده و قابل شستشو میباشد.
بنابراین نیازی به استفاده از ظرف دیگری ندارید تا از مواد غذایی در این کار استفاده کنید.
سرویس Xbox Game Pass روی سایر پلتفرمها عرضه میشود!
هوش مصنوعی سارقان را شناسایی میکند